Vi byter nu namn till Min Maia Barnmorskemottagning.
Ny hemsida under uppbyggnad.

Välkommen till Privata Barnmorskor-Wifery / Min Maia

Din personliga barnmorska genom livet.
Alla besök är kostnadsfria.

Privata Barnmorskor Wifery står för trygg vård med kontinuitet.

De barnmorskor och övrig personal som arbetar hos oss har lång erfarenhet inom sin profession, vilket gör att du får den vård just du behöver. Det är den finaste, viktigaste mest fantastiska period i livet att få ett litet barn därför vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att klara detta.

Har du svårigheter i livet med sex och samlevnad vill vi hjälpa dig.

Behöver du testa dig för vissa sexuellt överförbara sjukdomar hjälper vi dig.

Är det något vi inte kan bistå med ger vi dig råd och vägledning för att kunna söka hjälp på annat håll.

Läs våra senaste nyheter

Vi erbjuder

Vi vill vägleda er in i föräldraskapet med målet att ni ska känna er trygga och omhändertagna hela vägen till förlossningen och första tiden hemma. Tillgänglighet för frågor, personlig omvårdnad och så långt det är möjligt samma barnmorska genom hela förloppet är vårt måtto. Du/ni har möjlighet att deltaga i kurser som vänder sig till blivande föräldrar.

Nipt-test är ett blodprov som man tar på den gravida kvinnan från vecka 10-24. Testet innebär ingen risk för missfall och ger ett säkrare resultat än KUB. Innan testet ska du göra en tidig ultradjudsundersökning för att säkerhetsställa tiden och bekräfta antal foster. Det är viktigt att du gör detta mellan graviditetsvecka 7-10.
Pris bastest 4400kr, utökat test 6200kr

Privata Barnmorskor-Wifery kan bistå med cellprovtagning till dig som fått kallelse. Du har möjlighet att välja vilken motagning du önskar och vill gå till. Vi kommer att kunna erbjuda drop in,web bokning eller telsamtal för att boka tid.

Hos oss kan du också testa dig mot sexuellt överförbara sjukdomar som t ex. klamydia, gomorre, hiv och syfilis.

Har du önskemål om insättning eller uttag av spiral eller P-stav hjälper vi dig gärna med detta. Det finns många olika sorters preventivmedel för att skydda sig mot oönskade graviditeter. Du kan få information och råd om vad som passar bäst för dig. Om du redan har ett fungerande preventivmedel kan du få förnyat recept.

Besöken är kostnadsfria.