Jag är inte bara Barnmorska, jag är Yogainstruktör också!


När mitt intresse för yogan växte åkte jag iväg till Los Angeles för att utbilda mig till yogainstruktör. Jag fortsatte även hemma och gick en utbildning i Göteborg. Efter det började jag att arbeta på olika gym och utbildade även andra yogainstruktörer. Därefter började jag med gravidyoga och höll kurser för andra barnmorskor. Yogan är perfekt för blivande mammor som behöver koppla av och hitta lugnet.
 
2004 åkte jag till Goa, Indien och lärde mig Ashtangayogan på Purple Valley Yogacenter. Det var då polletten verkligen föll ner och jag insåg att jag hade hittat Min yoga. Trots många års utövande fick jag äntligen upp ögonen för yogans innebörd. På riktigt.
 
2005 var vi en hel grupp som åkte ner till Goa igen och jag fick återuppleva denna fantastiska plats tillsammans med andra yogaälskare. Sen dess är det bara Ashtangayoga och gravidyoga som gäller.
 
Själv behöver jag yogan för lugnet i själen, bättre kroppskontroll och fokus. I mitt arbete möts jag dagligen av människor som tampas med stress och dålig självkänsla. Det skrivs dagligen om människor i vårt samhälle som mår både fysiskt och psykiskt dåligt och om hur viktigt det är med sömn och träning för att få energi och stärka immunförsvaret. När vi utövar yoga, sover vi bättre, vi samlar tankarna och ökar välmåendet både fysiskt och psykiskt. Vi stärker kroppen och sänker blodtrycket och mår helt enkelt mycket bättre.
 
Därför vill jag självklart vara med och bidra till en mer hälsosam livsstil. Jag ser det som en del av min mission, att lära ut yoga.
 
Den är helt enkelt fantastisk för oss.
 
Kontakta mig för mer information om Yogakurser.
cathi@privatabarnmorskor-wifery.nu
0171 - 45 11 02